Χρωμογράφος - Drum Scanner, "Έργο Τέχνης".

Οι χρωμογράφοι (Drum Scanner) είναι σχεδιασμένοι για να αποδίδουν την καλύτερη δυνατή ανάλυση μιας εικόνας.
Οι φωτογραφίες και τα σλάϊντς μοντάρονται πάνω σε ένα κυλινδρικό διαφανές τύμπανο το οποίο περιστρέφεται με ταχύτητα έως και 1.000 στροφών το λεπτό. Ένα σύστημα οπτικών, με μια φωτεινή δέσμη κινείται εγκαρσίως του τυμπάνου και σκανάρει γραμμή-γραμμή ένα σημείο (pixel) κάθε φορά.
Οι χρωμογράφοι (Drum Scanner) δίνουν απαράμιλλη ποιότητα και χρωματικό εύρος έχοντας οπτική ανάλυση από 8.000 έως και 11.000 dpi.
Παρέχουν υψηλά ποιοτικά αποτελέσματα γιατί κάνουν χρήση φωτοπολλαπλασιαστών με διχροϊκά φίλτρα και δυνατότητα οπτικής πυκνότητας D=4.0.

Από το Διάγραμμα μπορείτε να ζητήσετε να σκανάρουμε από σλάϊντς, φωτογραφίες και γενικώς εύκαμπτα υλικά. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την ποιότητα των σκαναρισμάτων στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Οι τιμές είναι σχετικές με το μέγεθος της σκαναρισμένης εικόνας.
Για να μην συμβιβαστείτε με ότι νάναι, διαθέτουμε τον πιό εξελιγμένο χρωμογράφο (Drum Scanner) για απαράμιλλη ποιότητα εικόνας.
Με απευθείας σκανάρισμα σε CMYK Tif ή EPS. Ένα πραγματικό κομψοτέχνημα της τεχνολογίας, για να απολαμβάνετε εικόνες στην καλύτερη δυνατή ανάλυση με την καλύτερη χρωματική διαχείριση.
Μπορούμε να σκανάρουμε slides, φωτογραφίες, αρνητικά, με μεγέθυνση εως 3.000%.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:


Πρωτότυπα

Μεγέθυνση

Ανάλυση (Resolution)

Οπτική πυκνότητα (Density range)

Image file format

Τεχνολογία ανάγνωσης

Λάμπα

Τύμπανο (Drums)


Διαφάνειες (slides ή negatives), Φωτογραφίες Έγχρωμες ή Α/Μ, Γραμμικά.

20-6,000% continuously variable

Up to 8,000 d.p.i.

0 to 4D

ICC TIFF or L*a*b. RGB TIFF / CYMK TIFF or DCS

3 φωτοπολλαπλασιαστές με διχροϊκά φίλτρα

Quartz-halogen

A3, External drum

Maximum περιοχή scan
47.5 x 32.0 εκατοστά