Ποιοί Είμαστε
Η Εταιρεία που ξέρει και μπορεί να είναι στο πλευρό σας.

ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε.

a company profile

Η Εταιρεία «ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε.» προέρχεται από την μετατροπή της ομώνυμης ατομικής επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο χώρο των Γραφικών Τεχνών από το 1988.
Ιδρυτές και ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι ο Χρήστος Κουτρουδίτσος και η Δώρα Δρούλια.
Η δράση της καλύπτει κάθετα τον χώρο των Γραφικών Τεχνών, από την προεκτύπωση (ατελιέ) την Εκτύπωση, την Ψηφιακή εκτύπωση αλλά και την αποπεράτωση (finishing) όλα σε μια κάθετη, σύγχρονη και ευέλικτη μονάδα.

Η Έδρα μας βρίσκεται στην οδό Κρυστάλλη 20, 121 31 Περιστέρι.

Ο Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας σε προϊόντα και υπηρεσίες Γραφικών Τεχνών, τόσο σε ζητήματα ποιότητας, όσο και σε θέματα κόστους και χρόνου. Αυτό το επιτυγχάνουμε χάρη στον σύγχρονο τεχνολογικά και άρτιο εξοπλισμό που διαθέτουμε καθώς και στο ειδικευμένο και με πολυετή πείρα ανθρώπινο δυναμικό.

Ο Εξοπλισμός μας αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Όφσετ Heidelberg DI waterless, για ποιοτικές εκτυπώσεις μεσαίου και μεγάλου τιράζ, Την κορυφαία ψηφιακή όφσετ HP Indigo, για εκτυπώσεις Μικρού Τιράζ (Short Run Printing) με πλήρες βιβλιοδετείο και μονάδα αποπεράτωσης.

Οι Υπηρεσίες μας. Χάρη στην πολύχρονη πείρα μας, την τεχνογνωσία και στον άρτιο εξοπλισμό μας, είμαστε σε θέση να παραδώσουμε ακόμη και τις πιό απαιτητικές εργασίες σε ελάχιστο χρόνο. Αναλαμβάνουμε όλες τις τυπογραφικές εργασίες, από σχεδιασμό έως την συσκευασία και παράδοση.

Τα προϊόντα μας. Δεν θα ήταν υπερβολή, αν λέγαμε, ότι όλα τα τυπογραφικά προϊόντα περιλαμβάνονται στις δυνατότητες των υπηρεσιών μας. Από τα απαραίτητα σε κάθε επιχείρηση (Φόλντερ, Φάκελοι, Επιστολόχαρτα, Μπλοκ, Κάρτες, Compliments κ.λ.π.) έως προσωποποιημένα φυλλάδια με μεταβλητά δεδομένα. Διαφημιστικά φυλλάδια, Ντοσιέ, Βιβλία, Προσκλήσεις, Ευχετήριες Κάρτες και ο κατάλογος δεν έχει τέλος.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.