Εγγυήσεις!
Εδώ και 31 Χρόνια, 5 Μήνες και 19 Ημέρες, δεν μένουμε στα λόγια!

Εμείς μπορούμε να σας δώσουμε εγγυήσεις.
Άριστη Επικοινωνία, Άριστο Service, Άριστη Ποιότητα, Άριστο Αποτέλεσμα!

5 Εγγυήσεις
Ποτέ πριν τα πράγματα δεν ήταν πιό ξεκάθαρα και εγγυημένα.

Εγγύηση Ποιότητας

Εγγύηση Ποιότητας

Πίσω από όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας βρίσκεται η εμπειρία, η τεχνογνωσία, ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός και η άριστη κατάρτιση του ειδικευμένου προσωπικού μας. Όλα τα προϊόντα μας παράγονται από τα πλέον σύγχρονα -τελευταία λέξη της τεχνολογίας- μηχανήματα. Όλες οι πρώτες ύλες, χαρτί, μελάνια, κ.τ.λ. που χρησιμοποιούμε είναι οι πλέον άριστες της αγοράς. Να είστε σίγουροι ότι συμπεριφερόμαστε στα προϊόντα της παραγγελίας σας σαν να ήταν δικά μας. Η κάθε εργασία περνάει από ποιοτικό έλεγχο πριν σας παραδοθεί.

Εγγύηση Τιμής

Εγγύηση Τιμής

Στο ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ είμαστε περήφανοι για την καταπληκτική σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Αν παρόλα αυτά, βρείτε κάπου καλύτερη τιμή, για το ίδιο προϊόν, προδιαγραφές, τρόπο παραγωγής, τηλεφωνήστε μας στο 210 3302839 από τις 9:00 - 17:00 και θα ταυτίσουμε την τιμή μας. Ισχύουν "Όροι και προϋποθέσεις."

Εγγύηση Χρόνου παράδοσης

Εγγύηση Χρόνου Παράδοσης

Το προηγμένο και σχολαστικό σύστημα παραγωγής και παρακολούθησης των εργασιών μας (M.I.S.), είναι επιπλέον εγγύηση, ότι θα παραλάβετε τα προϊόντα σας στον συμφωνημένο χρόνο. Σε κάθε άλλη περίπτωση ό,τι και να γίνει, εσείς θα έχετε τα έντυπά σας στην ώρα τους.

Εγγύηση Εξυπηρέτησης Πελατών

Άριστη Εξυπηρέτηση Πελατών

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε ποιός σας εξυπηρετεί. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας από τις 9:00 έως τις 17:00 για να σας βοηθήσει σε όποια τεχνική δυσκολία, δίνοντας σας αξιόπιστες και εφαρμόσιμες λύσεις.

Εγγύηση Ικανοποίησης Πελατών

100% Εγγύηση αποτελέσματος

Για μας δεν είναι μόνο λόγια. Είμαστε σίγουροι ότι όλη η συνεργασία μας και το τελικό προϊόν θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Από την ώρα της παραλαβής της εργασίας σας εωσότου τα προϊόντα φτάσουν στα χέρια σας θα μείνετε 100% ικανοποιημένοι.