Υπηρεσίες
Η πλήρης εξυπηρέτηση σε όλα τα στάδια είναι γεγονός.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας
Εμείς στο Διάγραμμα, επενδύουμε σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας

Σύγχρονες μηχανές εκτύπωσης και αποπεράτωσης (finishing) είναι ο στόλος μας για να μπορούμε να σας δίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα τόσο σε ποιότητα όσο και σε τιμή. HP Indigo 5500
Η ναυαρχίδα της Hewlett Packard, HP Indigo 5500 είναι αδιαφιλονίκητα ο νικητής των εκτυπώσεων
Αποδεδειγμένα, από όλες τις μηχανές που τυπώνουν ψηφιακά, η HP Indigo έχει την καλύτερη ποιότητα. Με την τεχνολογία της υγρής μελάνης, είναι η μόνη μηχανή που θα σας δώσει ποιότητα και υφή όφσετ εκτύπωσης. Εμείς είμαστε εξοπλισμένοι με ένα υπερσύγχρονο 7χρωμο πιεστήριο. Το μοναδικό 7χρωμο εξοπλισμένο με ματ βερνίκι για τα Ελληνικά δεδομένα.
περισσότερα...

Ψηφιακό Spot UV
Απογειώστε τις εκτυπώσεις σας, σε άλλο επίπεδο

Dusense Digital Spot UV
Η επιτομή της καινοτομίας στο ψηφιακό Finishing. Digital, Spot UV
Τώρα υπάρχει η δυνατότητα για Spot Uv από ένα μόνο φύλλο. Η ψηφιακή τελειοποίηση των εντύπων, είναι πλέον εφικτή, χάρη στο μοναδικό 3D Spot UV. Με ανάλυση 600DPI και πάχος έως 80 microns, το αποτέλεσμα είναι πάνω από απτό. Είναι μοναδικά όμορφο.
περισσότερα...

DI Imaging Waterless Printing
Η ποιότητα της Άνυδρης Εκτύπωσης Όφσετ

Heidelberg_GTO-52_DI Με το σύγχρονο ψηφιακό, άνυδρο 4χρωμο πιεστήριο της HEIDELBERG, GTO52 DI τα χρώματα είναι πιό ζωντανά πιό κορεσμένα και η εκτύπωση είναι σταθερή ποιοτικά για όλο το τιράζ. Χάρη στην τεχνολογία της άνυδρης εκτύπωσης πετυχαίνουμε πολύ καλή απόδοση και στα πιό δύσκολα χαρτιά...
περισσότερα...

Πλαστικοποίηση
Άψογο φινίρισμα

Πλαστικοποίηση Το πιό συνηθισμένο φινίρισμα σε ένα έντυπο είναι η πλαστικοποίηση.
Με δυνατότητα επαγγελματικής πλαστικοποίησης, ενσωματωμένη στην παραγωγή, είναι σίγουρο ότι θα έχετε τα έντυπά σας στην ώρα τους.
Εμείς έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε στην ζήτηση άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις, είτε έχετε επιλέξει Μatt, είτε Gloss πλαστικοποίηση.

Δίπλωμα
Για άψογα διπλωμένα έντυπα.

Διπλωτική με 8 τσέπες και 1 μαχαίρι Για τις καθημερινές και επιτακτικές ανάγκες διπλώματος, έχουμε λύση. Το ευέλικτο σύστημα της κορυφαίας MBO, T460/44X. Με δυνατότητα διπλώματος σε 8 "Τσέπες" και σε συνδυασμό με "Μαχαίρι", ένα είναι σίγουρο, δεν υπάρχει δίπλωμα που δεν το κάνουμε!

Καρφίτσα
Μια μικρή πολυτέλεια.

Καρφίτσα Για την συνηθισμένη βιβλιοδεσία της καρφίτσας, έχουμε επενδύσει στο κορυφαίο σύστημα της DUPLO 5000. Με δυνατότητα παραγωγής 80.000 τευχών ημερησίως, είναι σίγουρο ότι θα πάρετε την δουλειά σας στην ώρα της!
Δυνατότητα επιλογής καρφίτσας "Ωμέγα".

Το Must στην διαχείριση ψηφιακών εκτυπώσεων

Cutter Οι απαιτήσεις για άμεση και σωστή διαχείριση των συνεχώς μεταβαλομένων εργασιών γίνονται προσιτές με το μοναδικό μηχάνημα κοπής και πίκμανσης.
Απόλυτη ακρίβεια και επαναληπτικότητα είναι η εγγύηση ότι τα προϊόντα σας θα έχουν άψογα και επαγγελματικό αποτέλεσμα ακόμη κι αν πρόκειται για 10 τεμάχια.

Βιβλιοδεσία Κόλλας
Κολλητά με χρήση EVA ή PUR

Binder Για την παραγωγή On Demand, βιβλίων και τευχών που απαιτείται η βιβλιοδεσία με κόλλα στην ράχη, έχουμε τις πλέον σύγχρονες λύσεις.
Με δυνατότητα πίκμανσης στην ράχη και στο εξώφυλλο - οπισθόφυλλο, τα κολλητά σας βιβλία θα είναι με εμφάνιση παραπάνω από επαγγελματική. Με την χρήση βιβλιοδεσίας PUR ακόμη και τα πιό δύσκολα χαρτιά, θα μείνουν κολλημένα για πάντα.

Κοπές ακρίβειας
Ο βασιλιάς της κοπής είναι σίγουρα η Polar.

Κοπτική Μηχανή Για απροβλημάτιστες κοπές με μοναδική ακρίβεια και ποιότητα.
Μπορούμε να διαχειριστούμε και την πιό απαιτητική εργασία. Χάρη στην πιό σύγχρονη και αξιόπιστη κοπτική μηχανή, οι κοπές έχουν την καλύτερη δυνατή ακρίβεια.

Βιβλιοδεσία Ραφτό
Ποιότητα και αντοχή στο Μικρό Τιράζ

Binder Με το σύγχρονο, άρτιο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία, μπορούμε να παρέχουμε την ποιότητα και την υπηρεσία της ραφτής βιβλιοδεσίας και στο Μικρό Τιράζ. Εκεί όπου απαιτείται η ποιοτική παρουσία με την αντοχή και την αίσθηση της κλασικής βιβλιοδεσίας. Δεν πρέπει να προβληματίζεστε πλέον. Υπάρχει λύση. Και για σκληρό κάλυμμα.

Μεταβλητά Δεδομένα
Κάντε την επικοινωνία σας 1 προς 1

Variable Data
Είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι, τα έντυπα που επικοινωνούν άμεσα κάνοντας χρήση του ονόματος ή εξατομικευμένων στοιχείων, έχουν πολύ καλύτερη απόδοση από τα έντυπα "μαζικής" επικοινωνίας. περισσότερα...

Μεταβλητές Εικόνες
Υπηρεσία δημιουργίας εικόνων με μεταβλητά στοιχεία

direct smile Κερδίστε τις εντυπώσεις. Δείξτε στους Πελάτες σας πως είναι Μοναδικοί. Δημιουργήστε έντυπα κάνοντας χρήση εικόνων με μεταβλητά ονόματα.
Κερδίστε στη μάχη των εντυπώσεων.
περισσότερα...