Ενδελεχής έλεγχος των αρχείων σε 10 σημεία!
Ξακρίσματα, RGB, Γραμματοσειρές, Χαμηλή ανάλυση, Λανθασμένα ICC Profiles, Spot Colors κ.α.π.

Προεκτύπωση, Ατελιέ
Έλεγχος Αρχείων, Μοντάζ, Σελιδοποίηση, Μακέτα, Lay Out

Lay Out Designer Ένα από τα πιό σημαντικά στάδια της παραγωγής, είναι αυτό της Προεκτύπωσης (Prepress). Εδώ γίνεται ενδελεχής έλεγχος για την τεχνική αρτιότητα των αρχείων. Γραμματοσειρές, ξακρίσματα, RGB, Rich Black, αναλύσεις, ICC profiles και πολλοί ακόμη έλεγχοι και διορθώσεις. Εδώ γίνεται το μοντάζ, ο έλεγχος των κοπτικών, καθώς και άλλες πολλές ρυθμίσεις ζωτικής σημασίας όπως π.χ. το Trapping. Όλα αυτά γίνονται με τη χρήση εξειδικευμένων Software από έμπειρους τεχνίτες.
Στο θέμα της σελιδοποίησης και του Lay Out, είτε πρόκειται για μια ποιητική συλλογή είτε για ένα επιστημονικό σύγγραμμα ή μια επαγγελματική κάρτα, αποδεδειγμένα έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες.
Με ολοκληρωμένο τμήμα Desk Top Publishing (DTP) μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας, εως και την εκτύπωση και την βιβλιοδεσία, εργασίες όπως: Ποιητικές Συλλογές, Λογοτεχνικά βιβλία, Περιοδικά, Εφημερίδες, Εικονογραφημένα παραμύθια, Τεχνικά εγχειρίδια, Διατριβές, Επιστημονικά Περιοδικά κ.λ.π.
Με ολοκληρωμένη υποστήριξη όλων των εφαρμογών και αρχείων, QuarkXpress, CorelDraw, InDesign CS, αλλά και Word, Publisher κ.λ.π.