Πολιτική Απορρήτου
 

Δήλωση Εχεμύθειας
Αυτός είναι ο δικτυακός τόπος της εταιρείας: "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε."

Η φυσική μας διεύθυνση είναι:
Κρυστάλλη 20, 12131 - Περιστέρι
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: contact@diagramma.ink
ή τηλεφωνικώς στο 210 3302839 (4 γραμμές).
Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Δώρα Δρούλια, Κουτρουδίτσος Χρήστος.

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο της εταιρίας μας
Κάνοντας χρήση του δικτυακού μας τόπου, συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους παρακάτω όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

Η "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε." δηλώνει ότι, με κανέναν τρόπο οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις σελίδες και στα έγγραφα που δημοσιεύονται σ' αυτόν το δικτυακό τόπο είναι κατάλληλα για τα υπόλοιπα εκτυπωτικά εργαστήρια. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται "ως έχει" χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.

Η "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε." δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση του www.diagramma.com.gr σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των αιτημάτων ή αρχείων που μας αποστέλλετε, ανήκει αποκλειστικά σε σας. Η "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε." δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρετε. Ζητάμε να συμπληρώνετε σωστά τα εξής πεδία (όνομα, διεύθυνση, μήνυμα) στις on-line φόρμες επικοινωνίας. Η χρήση του δικτυακού μας τόπου υπόκειται στους Ελληνικούς και τους Διεθνείς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε το δικτυακό μας τόπο με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.

Ευθύνη του χρήστη

Οι χρήστες συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό σύστημα για:

  • Aποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε." ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου.
  • Aποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π.
  • Aποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.
  • Aποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
  • Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Επίσης συμφωνούν ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι, η διοίκηση, οι μέτοχοι και άλλοι συνεργάτες της "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε." δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν το δικτυακό τόπο της "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε.". Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

Πνευματικά Δικαιώματα

Στο δικτυακό μας τόπο περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα, φωτογραφίες, υλικό και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε." και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του δικτυακού μας τόπου (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματική ιδιοκτησία της "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε." και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας. Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.
Όλες οι εργασίες που μας αναθέτετε προς επεξεργασία εκτύπωση κ.τ.λ. δεν θίγουν τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων.

Όρια Ευθύνης

Χρησιμοποιώντας το δικτυακό μας τόπο, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη.
Η "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε." κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή σύνδεσμος σε άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές. Δεν έχουμε καμιά ευθύνη για το περιεχόμενο των αρχείων και υλικών που μας αποστέλλετε προς παραγωγή.

Ισχύων Νόμος

Ο δικτυακός τόπος έχει δημιουργηθεί και ελέγχεται από την "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε.", στην Αθήνα και η Ελληνική Νομοθεσία θα καθοδηγεί την χρήση του δικτυακού μας τόπου και την ερμηνεία του.
Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με την "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε." και η "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε." έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του site και στους ανωτέρους όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.

Δήλωση Εχεμύθειας

Η παρούσα δήλωση εχεμύθειας αφορά στο δικτυακό τόπο της "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε." (www.diagramma.com.gr):

Όταν στέλνετε ένα αίτημα online, η πληροφορία που μας παρέχετε χρησιμοποιείται για να σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά στην ερώτησή σας. Θεωρούμε τις αιτήσεις που συμπληρώνετε και την ηλεκτρονική αλληλογραφία που στέλνετε απόρρητη. Δεν μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και στο νόμο, εφόσον αυτό μας ζητηθεί ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος θεωρούμε ότι μας θίγει.

Τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη προκειμένου να:

  • προστατέψουμε τα δικαιώματά μας, την περιουσία μας και τον επαγγελματισμό μας.
  • προστατευθούμε ενάντια στην κακή ή στην μη εξουσιοδοτημένη χρήση του δικτυακού τόπου
    της "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε."
  • προστατεύσουμε την προσωπική μας ασφάλεια ή την περιουσία των χρηστών και των πελάτων μας.

Παρ' όλα αυτά, εάν μας δώσετε ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή προσπαθήσετε να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου όταν στέλνετε πληροφορίες online, όλες οι πληροφορίες - καθώς επίσης και η IP address - θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας. Οι άνθρωποι της "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε." μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστούν το ηλεκτρονικό σας μήνυμα σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα. Επίσης, αν ζητήσετε έναν από τους υπεύθυνους εξυπηρέτησης πελατών της "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε." να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική αλληλογραφία, αυτός, θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλο το εύρος πληροφοριών το οποίο είναι σχετικό με το αίτημά σας, συμπεριλαμβανομένων της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης και των μηνυμάτων σας. Η "ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε." έχει συνδέσεις με άλλα sites. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την πολιτική ασφαλείας τους ή για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τους επισκέπτες.

Εαν νομίζετε ότι αυτός ο δικτυακός τόπος δεν εναρμονίζεται με την προαναφερθείσα πολιτική απορρήτου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παραπάνω στοιχεία ή με τη σελίδα επικοινωνίας.