Μικρό Τιράζ, Print On Demand, Book On Demand!
Παραγγελία στα "μέτρα" σας! Ακόμη και 1 αντίτυπο!

Μικρό Τιράζ; Print On Demand?
Τώρα μπορείτε να έχετε 1 αντίτυπο με ποιότητα όφσετ

Διάφορα Έντυπα

Άριστη ποιότητα και άψογο αποτέλεσμα τη στιγμή που το χρειάζεστε. Λίγα Βιβλία
Οι όροι Print On Demand, Book On Demand, Variable Data Printing, Short Run κ.λ.π. βρήκαν υπόσταση στις σύγχρονες Γραφικές Τέχνες με την έλευση της ψηφιακής εκτύπωσης.
Η διαδικασία της παραγωγής όσων αντιτύπων χρειαζόμαστε, την στιγμή ακριβώς που τα χρειαζόμαστε, είναι κάτι που χωρίς την ύπαρξη της ψηφιακής εκτύπωσης δεν θα ήταν εφικτό.
Στην αρχή υπήρξε έντονος προβληματισμός από τους αποδέκτες των προϊόντων και σύγκριση της εμφάνισης με τα γνωστά έως τότε έντυπα-προϊόντα της όφσετ. Σήμερα όλα αυτά είναι παρελθόν. Η εξελιγμένη δυνατότητα σε ποιότητα και αίσθηση που μας δίνει η εκτύπωση με την ψηφιακή 7-χρωμη όφσετ, καθιστά τον ανταγωνισμό με την όφσετ ανύπαρκτο. Για εμάς δεν υπάρχει πλέον το θέμα της σύγκρισης γιατί απλά είμαστε καλύτεροι.
Δεν είναι ανάγκη να έχετε χιλιάδες αντίτυπα σε κοστοβόρες αποθήκες και με κίνδυνο ζημιάς είτε από την αναβάθμιση ή από την αλλαγή των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος στο έντυπο είτε από ατύχημα κατά την αποθήκευση π.χ. υγρασία.
Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να έχετε στην πόρτα σας, μόνο όσα έντυπα χρειάζεστε την ώρα που πραγματικά τα χρειάζεστε.
Ακόμη και ένα τεμάχιο. Τα οφέλη είναι πολλαπλά.
Μπορούμε να σας παραδώσουμε σε ελάχιστο χρόνο -υπό προϋποθέσεις και αυθημερόν-από ένα εως και μερικές χιλιάδες αντίτυπα όπου θέλετε. Στην έδρα της επιχείρησής σας, στο υποκατάστημά σας ή στον χώρο όπου διεξάγεται μια έκθεση.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε με ποιό τρόπο μπορείτε να μας στείλετε τα αρχεία σας και πως μπορείτε να παραλάβετε την εργασία σας.