Κερδίστε τις εντυπώσεις, από την πρώτη ματιά!
Πρωσοποποιήστε ένα προς ένα τα έντυπά σας με μεταβλητά δεδομένα

Μεταβλητά Δεδομένα
Τραβήξτε την προσοχή επάνω σας. Προσωποποιήστε τα έντυπά σας.
(Δείτε την συλλογή των φωτογραφιών που μπορείτε να κάνετε χρήση)

Image variable data

Τί είναι τα μεταβλητά δεδομένα;

Το κύριο γνώρισμα της ψηφιακής εκτύπωσης -σε αντιδιαστολή με την συμβατική- είναι ότι σε κάθε σελίδα που τυπώνει, τροφοδοτείται με τα νέα στοιχεία κάθε φορά από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι η εικόνα-σελίδα που τυπώνεται κάθε φορά μπορεί να είναι διαφορετική.
Με αυτό το πλεονέκτημα λοιπόν, πολλές εταιρείες παραγωγής λογισμικού προχώρησαν στην δημιουργία προγραμμάτων τα οποία τροφοδοτούνται με στοιχεία (ονόματα, διευθύνσεις, φωτογραφίες, bar codes κ.λ.π.) από μια βάση δεδομένων. Αυτό μπορεί να είναι πρακτικά ένα αρχείο Excel ή και ένα αρχείο Word με τα στοιχεία που επιθυμούμε να τυπώσουμε κάθε φορά.
Μια πολύ διαδεδομένη εφαρμογή είναι η εκτύπωση π.χ. των διευθύνσεων των παραληπτών μιας επιστολής ή η προσφώνηση στην αρχή μιας επιστολής, όπως "Αγαπητέ κε Παπαδόπουλε....". Επίσης η εκτύπωση Προσκλήσεων με ονομαστική αναφορά.
Οι πιό σύνθετες εφαρμογές μπορούν να έχουν φωτογραφίες, διαφορετικές κάθε φορά, που να σχετίζονται με τον αποδέκτη. Επίσης μπορεί να είναι Bar Code που να βοηθά στην μηχανογράφηση της εγγραφής ή στην εύκολη αναγνώριση του κουπονιού.
Σε συνδυασμό με πολύ πιό εξελιγμένα προγράμματα, μπορεί να είναι και η αναφορά ονομάτων πάνω σε φωτογραφίες για χρήση σε Καρτ-Ποστάλ, Ημερολόγια ή Τετράδια Σπιράλ.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Variable Data. Προσωποποίηση. Ένα προς ένα.

Έχουμε την δυνατότητα να τυπώσουμε μεταβλητά δεδομένα (όπως barcodes, εικόνες, ονόματα, διευθύνσεις ή διάφορα αριθμητικά δεδομένα) σε οποιαδήποτε θέση σε οποιαδήποτε σελίδα σε οποιοδήποτε έντυπο, έτσι ούτως ώστε να σας παρέχουμε στοχευμένη εκτυπωτική εργασία.
Τα εταιρικά σας έντυπα, είτε πρόσκληση είτε παρουσίαση ή επιστολή, μπορούν να είναι προσωποποιημένα για μεγαλύτερη και καλύτερη απόδοση. Η προσωποποίηση σε ένα έντυπο είναι πιό αποτελεσματική και έχει και την προσωπική πινελιά της ιδιαίτερης διαχείρισης.

Για οποιαδήποτε απορία με τα μεταβλητά δεδομένα στην ψηφιακή εκτύπωση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.